Fladdermöss i en värld av ekon

Fladdermöss – i en värld av ekon är på 176 sidor i formatet 260 x 220 mm. ISBN 978-91-980047-6-2. Produktblad för handeln här.

Denna bok är i mina ögon den allra bästa svenska boken med naturtema i år!” Anders Wirdheim, Vår Fågelvärld december 2015.

Naturmorgon pratar om Fladdermöss – i en värld av ekon 5 december 2015. ”Alla världens fladdermöss med rikt högkvalitativt bildmaterial av flygande fladdermöss, livsmiljöer, ljud, ansikten, knivskarpa detaljer. Texterna behandlar allt från evolution till nutida forskningsintressen trevligt presenterat”. Lyssna på inslaget här.

Och den första recensenten skriver bland annat …Och det är verkligen inget torrt rabblande av fakta, eftersom Eklöf är en så lysande pedagog….En oumbärlig bok för alla naturvänner, även för de som är rädda för dessa så sociala och i princip inte det minsta farliga djur. Se här.

Så här skriver en annan: Fladdermöss – i en värld av ekon är fullspäckad med fakta och information på ett lättläst sätt som nog passar de flesta och de fantastiska fotografierna gör boken ännu mer lättläst och intressant. Den här boken är ett måste för den som är det minsta intresserad och/eller fascinerad av fladdermöss. Hela recensionen här 

Recension av praktverk om fladdermöss på Natursidan.se .

 rekommenderar-storsvart-webb

Och Bibliotekstjänst skriver så här:  Ingen bok om fladdermöss är så komplett och samtidigt lättillgänglig som denna. Uno Nilsson/Häfte 24, 2015.

Tidningen Turist recenserar boken i sitt novembernummer:  Texten är välskriven,  men det är bilderna som tar oss inpå livet på dessa djur, ofta bara anade som ett fladder i natten.

Artikel från Härrydaposten här.

Läs mer om Jens Rydell här.

Intervju med Johan Eklöf P4 här


Framsida
Baksida