nyheter

Föredrag med Magnus Ullman i Stockholms Stadsbibliotek 8 november. Läs mer här.

Svealands bästa fågellokaler

 

Efter succén med först Här Tittar vi på FÅGLAR och sedan Götalands bästa fågellokaler presenterar vi Svealands bästa fågellokaler i början på maj. Upplägget följer tidigare guider och vi har också inkluderat ett avsnitt om fågelskådning i Stockholms Stad, en inte helt oäven fågellokal. Beställ från bokhandeln eller genom vår sida.

Snildra i trubbel

Omslag_Snildra_160614_fram-page-001

Och i juli 2016 kom bilderboken Snildra i trubbel, där du får lära dig en massa om trollsländor.

Nu är Barbie älskar Sverige här!

Barbie_omslag_150918

Läs vad Heidi Avellan, Sydsvenskan skriver om Barbie älskar Sverige här.

Vem vill leka med Räkan Rut är nu slutsåld. Vi kommer inte trycka upp nya förrän tidigast i vår. Svenska Trollsländeguiden är också slut. Den kommer inte tryckas om. En ny fälthandbok om trollsländor är under produktion, beräknas bli klar 2018.  

Vi har också lagt upp ett exempel på hur Svirre flyger till stan kan användas i matematikundervisning för förskolebarn, skriven av leg förskollärare Annica Nettrup på Stadionparkens förskola i Malmö.  Ladda ner den här .

Nu säljer vi också Lars Jonssons fina bok Närvaro. Den är tryckt 2012 med anledning av hans utställning på Valdemarsudde. Späckad med inte bara skisser och kända eller okända målningar, utan också Lars fantastiska texter om sitt måleri, sin ataljé och sina resor. 228 sidor högkvalitativt tryck, 2 kg tung. Format 30 cm bred, 28,5 hög, 2,5 cm tjock.  Pris 430 kr inkl frakt. En verklig praktbok.